Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Annabelle Bezemer
Paraveterinair

Annabelle Bezemer

Paraveterinair
Paraveterinair
Annabelle Bezemer
Paraveterinair

Hallo allemaal, mijn naam is Annabelle Bezemer en ik ben afgestudeerd Paravetrinair. Ik ben geboren in 2001 en woon in IJmuiden. 
 
Ik heb een grote passie voor dieren en vind mijn werk in de kliniek ontzettend leuk! Van jongs af aan wilde ik al in de dierenartspraktijk werken en ik ben erg blij dat ik daar de realiteit van heb kunnen maken. 

 

In de dierenartspraktijk is geen een dag hetzelfde maar iedere dag is uitdagend en leuk op zijn eigen manier. Ik werk met erg veel plezier bij AniCura Santpoort!! 
 


Vroeger 


Ik kan me nog goed herinneren dat ik vroeger met mijn oma door Santpoort liep, langs de dierenarts en dat ik op 7 jarige leeftijd al tegen haar zei “hier wil ik later werken” 
Mijn passie van dieren heb ik aan haar te danken. Mijn oma had vroeger altijd dieren in huis, konijnen, kippen, geiten, katten en ook honden. Het was wel altijd maar 1 soort honden ras, de oud Duitse Herder. 


 
Thuis 


Zelf heb ik ook een oud Duitse Herder genaamd Ranco. Ook heb ik een kat waar Ranco het heel goed mee kan vinden. 
Naast de liefde voor mijn eigen dieren rijd ik ook graag paard. Dit doe ik 3 tot 4 keer per week. Op een jong, Spaans paard. Ik train hem samen met zijn eigenaar met veel plezier. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd