Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

AniCura IJmond IJmuiden logo

Contact us

0255 - 51 12 36

ijmond@anicura.nl

Cederstraat 54, 1971 KD, IJmuiden

Din van Nieuwenhuijzen
Dierenarts

Din van Nieuwenhuijzen

Dierenarts
Dierenarts

Din van Nieuwenhuijzen

Dierenarts

Expertises: tandheelkunde, internistische vraagstukken, cytologie, vogels en bijzondere dieren

Vogeldierenarts en bijzondere dieren

Ik houd mij als dierenarts veel met vogels bezig. Ook heb ik veel ervaring met knaagdieren en bijzondere dieren. Heeft uw schildpad last van schildrot? Of wilt u langskomen met uw baardagaam, slang of een ander bijzonder dier? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

IJmuiden en Velserbroek

In de rol van dierenarts voor vogels en reptielen (bijzondere dieren) ben ik buiten AniCura IJmond IJmuiden ook regelmatig werkzaam bij AniCura Kennemerland in Velserbroek.

Lees meer over:

Opleiding

In 2004 ben ik afgestudeerd en na een kleine omweg via de landbouwhuisdieren ben ik vrij snel bij de gezelschapsdieren terecht gekomen. Hierin heb ik mij met veel plezier zeer breed ontwikkeld.

Diergeneeskunde is een zeer fascinerend vakgebied, waar ik nog iedere dag wat nieuws leer. Dieren beter maken is echt heel leuk en geeft vaak erg veel voldoening.

Over mij

Sinds 2008 woon ik in Schermerhorn samen met mijn vrouw, onze kat en af en toe een paar schapen. Ons honderd jaar oude huis is een flink renovatieproject waar we in onze vrije tijd aan werken. We genieten iedere keer weer van het resultaat van onze kluswerkzaamheden.

Mijn hobby's zijn lezen, strips verzamelen, koken, tuinieren, ornithologie, fotografie, vliegvissen en uiteraard klussen.

Wees welkom

Wees welkom bij ons in de spreekkamer. Neem contact op met de locatie bij u in de buurt:

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd