Sebastiaan Visser
Paraveterinair

Sebastiaan Visser

Paraveterinair en gedragstherapeut
Paraveterinair
Sebastiaan Visser
Paraveterinair en gedragstherapeut

Sebastiaan Visser is in 2014 als stagiair begonnen bij AniCura Grootebroek-Stede Broec. Na het behalen van zijn paraveterinair diploma werkte hij als invalkracht en tegenwoordig werkt hij vast op beide locaties van Sterkliniek West-Friesland.

Gedragstherapeut

Naast het werk op de dierenkliniek heeft Sebastiaan een speciale interesse in gedrag. Hij is inmiddels gediplomeerd hondentrainer en -gedragstherapeut.

Als gedragstherapeut helpt hij eigenaren bijvoorbeeld bij de opvoeding van een hond, het oplossen van probleemgedrag of het opbouwen van de relatie tussen hond en eigenaar.

Interesses

Sebastiaan wilde al van jongs af aan zich verdiepen in het gedrag van dieren. Om de opleiding tot gedragstherapeut te volgen had hij een MBO niveau 4 diploma nodig.

De opleiding paraveterinair leek hem leerzaam en ook nuttig als extra basis voor de opleiding gedragstherapeut. Hij is door de studie in het vak gerold en dit beviel hem zo dat hij is blijven hangen.

Kleine dieren (met name vogels) vindt Sebastiaan ook erg interessant. Hij heeft zelf tien jaar sierduiven gehad en heeft acht jaar gewerkt bij de vogel- en dierenopvang de Bonte Piet.

In zijn vrije tijd fotografeert hij graag.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd