Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Dideke Pol
Paraveterinair

Dideke Pol

Paraveterinair, voedings- en diabetesconsulent
Paraveterinair
Dideke Pol
Paraveterinair, voedings- en diabetesconsulent

Mijn naam is Dideke Bruijs-Pol en ik ben sinds april 2019 werkzaam als Paraveterinair bij AniCura Oss. In mijn werk op de kliniek geniet ik van de afwisseling en de dieren die voorbijkomen. Ik ben ontzettend blij deel uit te maken van het team van AniCura Oss!

Verder studeren

Na mijn internationale studie tot paraveterinair dierenartsassistent ben ik gaan verder studeren en ben ik HBO Diergezondheid en Management gaan studeren.

Passie voor dieren

Ik heb een grote passie voor dieren. Ik heb vanaf kleins af aan hier al een liefde voor gehad. Ik ben er trots op dat ik mijn passie kan uitoefenen. Ook ben ik gevorderde coach voor Hersenwerk voor honden. Met Hersenwerk doen hond en baas samen leuke spelletjes, wat zorgt voor ontspanning. Daarnaast heb ik veel interesse in diervoeding en de konijnen/knaagdieren en zorg ik ervoor dat mijn kennis hiervan up-to-date blijft door middel van bij- en nascholing. Zo kan ik de verschillende dieren hier in de praktijk helpen.

Druten

Ik ben geboren en getogen in het mooie dorpje Druten, waar ik samen met mijn man en zoontje woon. Helaas heb ik op dit moment zelf geen dieren, maar ik ben wel een grote dierenliefhebber. In mijn vrije tijd lees ik boeken en ben ik graag creatief bezig.

Tot ziens bij AniCura Oss!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd