Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Dave van den Anker
Paraveterinair

Dave van den Anker

Paraveterinair
Paraveterinair
Dave van den Anker
Paraveterinair

Zieke dieren helpen

Ik heb de opleiding tot paraveterinair gevolgd in Barneveld. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik graag dieren wil helpen die ziek zijn. Alles in de operatiekamer- en opnameruimte vind ik interessant, net als voeding en gedrag. Eigenlijk vind ik alles wat met het dierlijk lichaam en diergeneeskundig te maken heeft heel boeiend.

Het leukste aan mijn werk vind ik de variatie. Geen dag is hetzelfde en elke patiënt is anders. Het is een uitdaging om iedere dag soepel te laten verlopen.

Katten Jony en Moushiga

Thuis bij mijn ouders hebben we twee katten, Jony en Moushiga. Jony is een twee jaar oude Noorse boskat en Moushiga is een 14-jarige Europese korthaar. Moushiga heeft een specifieke gebruiksaanwijzing en Jony is altijd lief, maar daarom vullen ze elkaar goed aan.

Hond Jack

Ik en mijn vriendin hebben een Australishe herder van vijf jaar die Jack heet. Hij was al van mijn vriendin toen ik erbij kwam, maar inmiddels zijn Jack en ik ook dikke vriendjes. Hij heeft een heel lief karakter en doet geen vlieg kwaad. Hij wordt niet blij van kauwbotten of speeltjes maar wel van koekjes en veel knuffels.

In mijn vrije tijd zoek ik graag de zee of de natuur op samen met Jack en mijn vriendin. Verder doe ik graag aan skiën in Oostenrijk en aan voetbal.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd