Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Rosemarije Postmus
Paraveterinair

Rosemarije Postmus

Paraveterinair
Rosemarije Postmus

Mijn naam is Rosemarije, ik ben 25 jaar en ik woon in Groningen. Ik ben nu 3 jaar met veel plezier werkzaam bij Diergeneeskundig Centrum Hopmans.

Ik ben vaak te vinden bij de balie en ik loop regelmatig rond als handje voor de dierenarts om bijvoorbeeld weer een röntgenfoto te maken of om te helpen met bloedprikken. Dit vind ik altijd een erg leuke functie, omdat je veel meekrijgt van de dieren, maar ook de mensen. Dat is iets wat voor mij het werk ook echt leuk maakt, het contact met de dieren, maar ook met de mensen.  

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te schilderen, dit doe ik al van jongs af aan. Ik schilder vooral landschappen en af en toe eens een stilleven. Zelf heb ik geen huisdieren, omdat ik op 29m2 woon. Ik leen dan vaak de hond van mijn collega Jessica of schoonouders. Ik neem ze dan ook regelmatig een dagje mee ergens heen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd