Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Marc Brand
Dierenarts

Marc Brand

Dierenarts
Marc Brand

Lieve baasjes en beestjes,

Ik ben Marc en ik werk als dierenarts bij DC Hopmans.

In aanloop naar mijn studie kwam ik in aanraking met chirurgie en dan met name de orthopedie bij dieren. Hierdoor wist ik niet alleen dat ik dierenarts wilde worden maar ook dat mijn passie ligt bij de orthopedie. Nadat ik in 2013 ben afgestudeerd in Gent heb ik een internship (extra jaar opleiding) gevolgd in Engeland in een kliniek voor orthopedie en neurochirurgie.

Nadat ik in Nederland bij verschillende praktijken verspreid over het land heb gewerkt ben ik terechtgekomen bij Hopmans in Roden. Hier kan ik mij voornamelijk bezighouden met de orthopedie en mij in dit geweldige team verder ontwikkelen.

Ik woon samen met mijn vrouw, onze hond (Saartje) en kat (Dip). Ik vind het erg leuk om gezellig met elkaar te wandelen maar een rustig avondje thuis kan ik ook erg waarderen.

Ik zou haast willen zeggen: "ik hoop jullie binnenkort te mogen begroeten op de praktijk". Helaas is het vaak zo dat als ik jullie zie dat dat een reden heeft. Ik zal er alles aan doen om jullie dan zo goed mogelijk te helpen en dan op een vrolijke manier weer afscheid te nemen

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd