Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Ellen 't Hooft
Dierenarts

Ellen 't Hooft

Dierenarts
Ellen 't Hooft

Expertise

Ik ben Ellen ‘t Hooft en ik ben dierenarts. Ik ben in 2004 afgestudeerd als dierenarts in Gent. Later heb ik mijn liefde voor chirurgie ontwikkeld. Daarom heb ik een tweejarige opleiding gevolgd in Engeland om me hierin verder te ontwikkelen. Door daar, naast mijn scholing, met een KNO- specialist en een cardioloog mee te lopen heb ik bepaalde ingewikkelde operaties eigen kunnen maken. Denk aan stembandverlamming, gehoorgang operaties en open thoraxoperaties. Mijn expertises zijn dan ook chirurgie en orthopedie.

Orthopedie

Sinds 2013 ben ik al werkzaam bij Diergeneeskundig Centrum Hopmans en ben ik vooral de orthopedische kant op gegaan. Opereren vind ik het leukste dat er is, het is heel meetbaar en het is erg dankbaar werk. Ik wilde eigenlijk altijd dierenarts worden, ik heb nooit over een ander beroep nagedacht.

Woonboerderij

Thuis woon ik op een woonboerderij met paarden, honden, katten, kippen, een kalkoen en roofvogels. De roofvogels zijn vooral een hobby van mijn man. Voor mij zijn mijn paarden echt mijn passie. Daarnaast heb ik ook het pianospelen weer opgepakt en hou ik erg van bakken en koken. Elke verjaardag krijgen mijn kinderen weer een fantastische taart.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd