Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Paul van Aalst
Dierenarts

Paul van Aalst

Dierenarts, Chef de Clinique
Dierenarts
Paul van Aalst
Dierenarts, Chef de Clinique

Duizendpoot Paul van Aalst werkt al sinds 2004 in de kliniek. 
“Een beroep waar je met je hoofd moet nadenken en met je handen moet werken om de gezondheid van dieren te verbeteren” is de reden dat hij dierenarts is geworden. 
Zijn interesses liggen bij Tandheelkunde, Chirurgie, en beeldvorming
Daarnaast heeft zij zich verdiept in knaagdieren. Van heinde en verre komen eigenaren met hun cavia of konijn naar Paul. Ook geeft hij lezingen over deze onderwerpen.  Lees ook: Konijnen en knaagdieren.

Chef de Clinique

De rol van Chef de Clinique is Paul op het lijf geschreven: Hij zorgt dat de dagen gestructureerd verlopen met daarbij de wensen en behoeftes van de collega’s in gedachten. 
Ook is hij verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van de Co-assistenten. Deze bijna afgestuurde dierenartsen lopen de laatste weken van hun opleiding met hem mee. Door zijn ervaring doet Paul veel bijzondere chirurgieën en behandelingen waar zij van kunnen leren. 

Vrije tijd

In zijn vrije tijd is Paul het liefst sportief bezig. Met of zonder zijn zoons gaat hij er graag regelmatig op uit. Van hardlopen tot klimmen tot kamperen, zolang hij in de natuur bezig kan zijn is hij in zijn element. Samen met zijn vrouw heeft hij een prachtig huis in Ermelo opgeknapt waar katten Chat’o en Nebbiolo (foto) heerlijk vertoeven. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd