Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Kristel de Munnik
Dierenarts

Kristel de Munnik

Dierenarts, Praktijkmanager
Dierenarts
Kristel de Munnik
Dierenarts, Praktijkmanager

Onze praktijkmanager Kristel is een geboren dierenarts: 

“Zoals zovelen riep ik als klein meisje al dat ik dierenarts wilde worden omdat ik zo gek op dieren ben. Toen ik acht jaar was heb ik eens meegekeken bij een dierenarts om te zien wat het vak nu werkelijk inhoudt. Dat beviel zo goed dat ik vanaf dat moment één avondspreekuur in de week bleef meekijken en vanaf mijn 14e als assistente heb gewerkt in mijn vrije uren tot ik afstudeerde in 2011.” 

Interne geneeskunde, tandheelkunde en dermatologie

In de loop van de jaren heeft zij zich gespecialiseerd in interne geneeskunde,  tandheelkunde en dermatologie. Haar intentie met elke patiënt is het gezond maken of houden en samen met de eigenaar tot een optimaal behandelplan te komen. Daarnaast vindt ze het belangrijk om de kwaliteit van leven te bewaren bij onze seniorenpatiënten.  

Praktijkmanager

Vanuit haar gedrevenheid heeft Kristel in januari 2022 gekozen voor de functie van Praktijkmanager erbij. Het team is erg blij met deze keuze en kan zich geen betere leidinggevende wensen. 

Vrije tijd

Deze kwaliteiten kan zij thuis ook goed inzetten tijdens het managen van haar drukke gezin: Met haar man Marcel heeft zij 2 prachtige dochters en 3 harige vrienden. 

Laat je niet van de wijs brengen door James zijn grijze snor (foto): Deze bijna senior gedraag zich nog als een echter puber en samen met Coco de Ragdoll zetten zij de boel regelmatig op stelten. Sinds kort is dit mooie gezien uitgebreid met Cesky Fousek Saar. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd