Informatieavonden

Voorkomen is beter dan genezen. Voorkomen begint met goede voorlichting. Daarom organiseren wij verschillende informatieavonden per jaar.

Vuurwerkangst informatieavond

Wekenlang wordt uw huisdier onverwachts geconfronteerd met geknal, lichtflitsen en vreemde geuren. Terechte redenen om bang te worden of in paniek te raken. Gelukkig kunt u als eigenaar wonderen verrichten om de angst van uw dier te verminderen of niet te laten ontstaan.

Direct naar: aanmeldformulier

Op onze vuurwerkangst informatieavond krijgt u tips die u en vooral uw huisdier kunnen helpen bij vuurwerkangst.

"Moet ik mijn dier meenemen?"
Uw dier laat u thuis. De informatieavond is bedoeld voor u als baasje / huisdiereigenaar en richt zich op vuurwerkangst bij katten, honden en konijnen.

"Wat gaan we leren?"
Allereerst is het belangrijk om bewust te worden van de stresssignalen die uw huisdier geeft. Herken ze op tijd zodat u tijdig kunt ingrijpen.

Heeft uw huisdier last van vuurwerkangst, of wilt u proberen vuurwerkangst bij uw jonge dier proberen te voorkomen? Onze dierenarts Lenny helpt u er graag bij via een informatieavond.

Enkele onderwerpen die besproken zullen worden zijn:

  • Het herkennen van stresssignalen bij uw huisdier
  • Wat voor een invloed uw eigen gedrag heeft
  • Ondersteuning, wat is er allemaal mogelijk
  • Tips & Tricks voor nieuwjaarsavond.

Het is belangrijk om ruim van tevoren te beginnen! Mocht u een herinnering willen ontvangen van de eerstvolgende informatieavond, kunt u zich alvast aanmelden via het formulier onderaan de pagina. 

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via het formulier onderaan deze pagina. U kunt ook bellen met 0341 - 55 33 25 of mailen naar ermelo@anicura.nl.

Op het door u opgegeven e-mailadres ontvangt u een aantal dagen voor de avond een bevestiging met een uitleg hoe u deel kunt nemen via Microsoft Teams. 

EHBO informatieavond

Een avond boordevol praktische informatie! De eerste helft van de avond is gevuld met theorie. Bijvoorbeeld hoe u spoedgevallen herkent en wat u gelijk kunt doen om uw dier te helpen. Denk bijvoorbeeld aan shock, een epileptiforme aanval, botbreuk, hartstilstand, wonden, een allergische reactie, vergiftiging en zo meer.

Direct naar: aanmeldformulier

Na de theorie gaat u zelf aan de slag. U leert en past toe hoe u een dier hartmassage moet geven, mond op neus beademing, verbanden aanleggen om maar een paar voorbeelden te noemen.

Een zeer interessante en erg leuke avond!

Om alle theorie en praktijkvaardigheden thuis nog eens door te nemen ontvangt u na afloop een goodiebag!

Deelname aan deze avond kost slechts €5,- per persoon. Ook als u (nog) geen cliënt bent kunt u zich aanmelden voor deze informatieavond.

I.v.m. de aangescherpte regels voor samenkomsten is er nog geen datum voor de EBHO-avond bekend.

Toch interesse? Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in en wij nemen contact met u op zodra de nieuwe datum bekend is.

Locatie: Gelreweg 39, Harderwijk

Afhankelijk van de interactie met de groep duurt de avond ongeveer 2 uur.

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via het aanmeldingsformulier onderaan de pagina.

Dat kan door te bellen met onze kliniek op 0341 - 55 33 25 of loop even binnen bij onze kliniek in Ermelo of Harderwijk. Uiteraard kunt u ons ook mailen: ermelo@anicura.nl. 

Aanmeldformulier

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd