Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Klein hartje

Duitse herder met een spalk

Aangezien alle lagen van de bevolking huisdieren houden hebben we regelmatig zeer interessante ontmoetingen. Zo ook afgelopen vrijdag. Op Hemelvaartsdag had een Duitse Herder haar poot zeer ernstig gebroken doordat ze in een tuinschutting vast was komen te zitten. Nergens was een kliniek in Noord-Holland te vinden die haar kon opereren en zo kwam ze vrijdagochtend op onze kliniek terecht. De gegevens waren al doorgezonden en ik opende de wachtkamerdeur op zoek naar een Duitse Herder met spalk.

Een stoere buitenkant...

Mijn oog werd getroffen door een boom van een kerel, een echte Biker! Lang haar, gouden kettingen, leren Harley Davidson vest, tattoo’s, kortom alles er op en eraan. Hij werd vergezeld door een Biker-dame, iets minder wild maar duidelijk uitgedost op zo achterop de Harley te stappen. Aan hun voeten lag een scheet van een Duitse Herder teefje. Ze kwam direct omhoog en strompelde naar binnen en gaf me een lik over mijn uitgestoken hand. Na een korte kennismaking en onderzoek was het tijd voor de verdoving van de hond. Ik haalde het spuitje uit de steriele verpakking en greep naar het eerste flesje voor de verdoving.

Op hetzelfde moment hoor ik achter mij: ”Eeehh, ik geloof dat ik me maar even omdraai!” Ja,ja, een stoere Biker maar een klein hartje als het om de hond gaat, prachtig!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd