Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Marion Walburg
Dierenarts

Marion Walburg

Dierenarts
Dierenarts
Marion Walburg
Dierenarts

Expertise

  • kijkoperaties
  • laparoscopische sterilisatie

Een mooie combinatie

Al van jongs af aan was ik gek op dieren en altijd tussen de dieren te vinden. Geneeskunde heeft mij daarnaast altijd geïnteresseerd. Diergeneeskunde was dus een mooie combinatie van beide! Ik vind het erg leuk om baasjes en hun dieren in de spreekkamer te ontmoeten, maar ik sta ook graag in de operatiekamer. Daarnaast is het werk afwisselend en vind ik het zoeken naar oorzaak en oplossing bij een probleem interessant. Sinds 2020 mag ik het team van AniCura Zuidlaren versterken.

Nascholing en tandheelkunde

Ik volg nascholing op alle gebieden. Ik vind het erg leuk om na mijn afstuderen nog bij te leren. Nieuw geleerde kennis en technieken kan ik dan weer in de praktijk toepassen.

Mijn expertise en passie ligt vooral bij tandheelkunde. Daarnaast heb ik ook interesses in chirurgie, echografie en interne ziektes.

Monchou, Luca en Fritsie

Thuis heb ik drie katten. Monchou is 'mijn' kat, ik heb haar als kitten uit het asiel gehaald. Monchou is echt een prinsesje en een grote diva. Toen ik met mijn vriend ging samenwonen kreeg Monchou er twee kattenvrienden bij: Luca en Fritsie. Luca is een lieve grote cyperse kater, die geen vlieg kwaad doet (al vangt hij ze wel graag!). Fritsie is een poesje, een clown die ons elke dag aan het lachen maakt.

Mijn vriend en ik houden van het maken van mooie reizen, duiken en wandelen door bos of heide. In de zomer ben ik regelmatig op een paardenrug te vinden, en in de winter bind ik graag de schaatsen onder!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd