Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Annemarie Wieman
Dierenarts

Annemarie Wieman

Dierenarts
Dierenarts
Annemarie Wieman
Dierenarts

Voor mens en dier

Na de studie Diergeneeskunde heb ik op verschillende plekken in de wereld gewerkt als dierenarts. Uiteindelijk zijn Tom, mijn collega en echtgenoot, en ik terecht gekomen in het mooie Zuidlaren. Hier hebben wij het erg naar onze zin, samen met hond Pip. Pip is een lieve enthousiaste stuiterbal die als pupje na een uit-huis-plaatsing bij ons is komen wonen

Het mooiste van dierenarts zijn, vind ik het dagelijkse contact met dieren en mensen, de afwisseling in het werk en dat ik van mijn liefde voor katten, honden, konijnen en knaagdieren mijn beroep heb kunnen maken.

Expertises en blijven ontwikkelen 

Mijn expertises zijn:

• huidproblemen

• inwendige ziekten

• ouderdomsproblemen

• chirurgie

• schildklieroperaties

Ik vind het fijn om me te blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Zo blijf ik plezier houden in mijn werk. Ik ontwikkel me door nascholing te volgen en door met andere dierenartsen veel samen te werken. De komende jaren volg ik een Europese cursus dermatologie.

Sport en andere hobby’s

In mijn vrije tijd ga ik graag roeien of wandelen met onze hond Pip. Andere sporten zoals mountainbiken, bergwandelen en langlaufen vind ik ook leuk. Daarnaast houd ik van reizen, lezen en iets leuks doen met mijn gezin, vrienden of familie.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd