Tessa Pikkert
Paraveterinair

Tessa Pikkert

Paraveterinair
Tessa Pikkert

Mijn naam is Tessa Pikkert en ik werk als paraveterinair bij AniCura DC Hopmans.

Opleiding en achtergrond

Ik heb de opleiding paraveterinair gevolgd op het AOC Terra in Groningen. Ik heb daar een leuke tijd gehad met veel leuke stages, waaronder een stage bij DC Hopmans. Ik ben de opleiding paraveterinair gaan doen omdat ik het leuk vind om met mensen en dieren te werken. Met dieren werken is echt mijn passie, ik vind het mooi hoe wij dieren op veel verschillende manieren kunnen helpen.

Mijn werk

Ik ben op verschillende plekken te vinden, denk hierbij aan de opname, operatiekamer maar je kunt me ook tegenkomen aan de telefoon en balie. Ik word blij als mens en dier met een glimlach de deur uit gaan. Ik vind het fijn om mensen met hun dieren te begeleiden als ze hier in de opname komen of geopereerd moeten worden. Ook aan de telefoon vind ik het leuk om mensen te adviseren en verder te helpen.

Vrije tijd

Zelf heb ik 2 dames: een rottweiler (Kayla) en een grote Zwitserse sennenhond (Senna). Gelukkig hebben beide geen problemen gehad tot nu toe. Ook heb ik een KWPN merrie (Deli). In mijn vrije tijd ben ik vaak bij mijn dieren.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd