Chantalle Vrijhoef
Dierenarts

Chantalle Vrijhoef

Dierenarts
Chantalle Vrijhoef

Ik ben Chantalle Vrijhoef sinds 2001 werkzaam als dierenarts bij DCHopmans.

Opleiding en achtergrond

Ik ben van jongs af aan altijd al bezig met dieren. Meehelpen op de boerderij bij mijn grootouders, paardrijden en de natuur in. Daarom heb ik ervoor gekozen om dierenarts te worden. 

Dermatologisch dierenarts

Toen ik begon met werken had ik al grote interesse voor dermatologie. Sinds 2001 ben ik aan het werk als dierenarts; eerst als allround dierenarts, vervolgend twee jaar ertussenuit geweest maar nu na extra scholing ben ik sinds 2018 weer terug bij DC Hopmans. Sindsdien ben ik volledig aan het werk als dermatologisch dierenarts. Wat mij ontzettend goed bevalt.

Om goed op de hoogte te blijven van het vak volg ik alles wat er maar te volgen is in Nederland qua dermatologie, maar ook buitenlandse congressen en cursussen. Dermatologie is enorm in beweging wat betreft diagnostiek en medicatie gebruik, dit volg ik op de voet, wat het vak inhoudelijk super interessant houdt. Proberen en leren om zo de beste en meest innovatieve zorg te kunnen bieden voor je patiënten, dat is wat het zo mooi maakt.

Maatwerk

Ik vind het fijn dat ik in mijn werk veel samenwerking heb met klanten, dieren en mijn vaste assistentes. Het zoeken en puzzelen naar de oorzaak en oplossing. Het leveren van maatwerk en de band die je met elkaar opbouwt om zo goede zorg te kunnen blijven bieden, soms wel een leven lang.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd