Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Michelle Martens
Paraveterinair

Michelle Martens

Paraveterinair
Paraveterinair
Michelle Martens
Paraveterinair

Ik ben Michelle en sinds september 2009 werkzaam bij AniCura Breda. De grote variatie in het werk en de verschillende diersoorten vind ik erg leuk.

Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik het werk met dieren leuk vind. Ook vind ik het fijn om ervoor te zorgen dat de dieren en eigenaren een zo fijn mogelijke ervaring hebben bij het bezoek aan de praktijk. En we hebben ook een heel leuk team!

Interesse & expertise

Mijn interesses liggen voornamelijk bij het begeleiden van de puppy's binnen de praktijk en de anesthesie. Ik volg ongeveer twee keer jaar nascholing. Het leuke aan nascholing vind ik dat ik mijzelf verder kan verdiepen op het gebied waar mijn interesses liggen.

Samen met mijn collega's Emily en Natasja verzorg ik de puppyconsulten op de leeftijd van vier en vijf maanden, de juniorconsulten op acht en tien maanden en de puppyparty's.

Het is erg leuk om de groei van een pup mee te mogen maken en ze zich ook vrij te laten voelen in onze praktijk. Veel puppy's komen dan ook blij binnen, omdat ze weten dat er snoepjes te verkrijgen zijn.

Blizz & Kehylan

Thuis hebben we een hond Blizz en een paard Kehylan. Met Blizz ga ik dan ook graag naar het bos. Mjn dochters gaan graag mee naar Kehylan om een rondje op hem te stappen.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn dochters, familie en vriendinnen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd