Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Monique van der Drift
Dierenarts

Monique van der Drift

Dierenarts
Dierenarts
Monique van der Drift
Dierenarts

Ik ben sinds 2013 met veel plezier als dierenarts werkzaam bij Anicura Breda. Een jaar na het halen van mijn bul in Utrecht ben ik aangenomen en sindsdien ben ik er gebleven.

Ik wist tijdens de tweede helft van de middelbare school dat ik een medische interesse had. Van daaruit ben ik gaan zoeken naar een beroep dat het beste bij me paste. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik liever met zieke dieren dan zieke mensen in de weer ben. Nu ik eenmaal dierenarts ben weet ik dat ik de juiste beslissing heb genomen.

Diergeneeskunde is een breed beroep, met veel vrijheden en ontwikkelmogelijkheden, en dit zonder de rangordes van het ziekenhuis.

Chirurgie en orthopedie

In deze praktijk heb ik de mogelijkheid gekregen om mij verder te ontwikkelen in wat ik het meest interessant vindt - namelijk de chirurgie en orthopedie.

Daarnaast blijf ik graag mijn spreekuren draaien en vind ik het leuk om veel afwisselende patiënten te zien.

Expertises

Mijn expertises zijn wekedelenchirurgie, laparoscopie en orthopedie

Op dit moment volg ik de cursus AniCura's Surgery Centre of Excellence. Hierin leer ik bijvoorbeeld meer over de onderwerpen wekedelenchirurgie, orthopedie en neurochirurgie.

Reizen

Op het moment hebben we geen huisdieren: we zijn te veel van huis.

Ik reis graag in mijn vrije tijd. Ik probeer ieder jaar een verre reis te maken. Backpack inpakken en weg. Dit reizen combineer ik graag met skiën en duiken.

Ik ga thuis in Utrecht graag naar het park of een terras en ga regelmatig naar muziekfestivals.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij de kliniek? Neem contact met ons op!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd