Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Linda Rutters
Paraveterinair

Linda Rutters

Paraveterinair
Paraveterinair
Linda Rutters
Paraveterinair

Vanaf jonge leeftijd

Zoals bijna iedere paraveterinair wilde ik al op jonge leeftijd met dieren werken, en dit is nog steeds het leukste van dit vak. Na het behalen van mijn diploma ben ik in 2007 begonnen met werken als paraveterinair bij dierenkliniek Taxandria, nu onderdeel van AniCura Breda. 

Helpen van dieren en eigenaren

U kunt mij bijna overal in de kliniek tegenkomen. Verder ben ik vooral een aanspreekpunt voor mijn collega’s en ben ik dagelijks bezig met roosters, planning en stuur ik de paraveterinairen aan waar nodig.

Ik vind het afwisselende werk erg leuk aan mijn baan. Daarnaast is het fijn om de dieren te helpen, maar ook de eigenaren goede hulp en uitleg te bieden.

Mijn interesses binnen het vak zijn nogal breed. In de tijd dat ik werkzaam ben, heb ik ook al meerdere nascholingen gevolgd, zoals tandheelkunde, röntgenologie en spoedpatiënten. 

Klein dorpje

Ik woon in het kleine dorpje ‘s Gravenmoer samen met mijn vriend en kat. In mijn vrije tijd ga ik graag een buitenrit maken met mijn Friese paard. Paardrijden is namelijk een grote hobby van mij.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd