Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Bianca van Gils
Paraveterinair

Bianca van Gils

Paraveterinair
Paraveterinair
Bianca van Gils
Paraveterinair

Mijn naam is Bianca van Gils en ik werk als paraveterinair bij AniCura Breda. 

Opleiding en achtergrond

Mijn passie voor dieren zat er al vroeg in en wilde ik van kleins af aan al met dieren werken. Toen ik de opleiding Paraveterinair tegen kwam was de keuze al snel gemaakt. Het geeft me een goed gevoel om het dier, maar ook het baasje goed te kunnen helpen.

Mijn werk

Naast het werken met verschillende dieren maakt vooral de afwisseling het werk erg leuk. Geen enkele dag is hetzelfde, dit maakt het werk erg uitdagend. Daarnaast vind ik het fijn dat er veel mogelijkheid is om mijzelf binnen het vak te blijven ontwikkelen.

Daarom volg ik nascholingen op het gebied van de anesthesie. Ik ben het meest te vinden in de operatiekamers en vind ik het erg leuk en interessant om hier over bij te blijven leren. Ook om zo de narcose voor het dier zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen.

Vrije tijd

Ik heb twee katten, Eddie en Harley. Eddie heb ik al 7 jaar en is Harley er recent bij gekomen omdat ik samen ben gaan wonen met mijn vriend. Ik ben helemaal gek op ze en zijn het echt mijn maatjes, door Eddie ben ik een echt katten vrouwtje geworden. Ik vind het leuk om lekker met ze te kroelen en te spelen. 

Daarnaast vind ik vind het leuk om te reizen en mooie steden te bezoeken.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd