Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Chirurgie bij AniCura Dierenziekenhuis Breda

Sommige operaties zijn ingewikkelder, waardoor er meer ervaring en kennis in chirurgie nodig is. Hiervoor verwijst uw dierenarts u door naar een ziekenhuis voor dieren. De ervaren chirurgen van AniCura Dierenziekenhuis Breda helpen u graag verder. Met een modern uitgeruste operatiekamer, narcose op maat en de laatste technieken staat veiligheid en kwaliteit bij ons voorop.

Heel professioneel, nemen de tijd, geven duidelijke informatie en zijn persoonlijk. Zowel artsen als assistenten, ook in de vervolgfase na een operatie.

Cassandra via Google Reviews

Goed uitgeruste operatiekamer

Niet alle dieren kunnen met alleen medicijnen geholpen worden. Soms is het noodzakelijk dat uw huisdier geopereerd wordt. Bij AniCura Dierenziekenhuis Breda vindt u deskundige dierchirurgen en een goed uitgeruste operatiekamer met daarin alle moderne apparatuur. Zoals u mag verwachten van een dierenziekenhuis.

Narcosemiddelen en optimale begeleiding

Onze dierchirurgen werken met de nieuwste narcosemiddelen, gasanesthesie en een beademingsapparaat. Daarnaast bewaken wij uw huisdier met een capnograaf (adembewaking) en een ECG (hartbewaking), zodat uw dier goed wordt begeleid wanneer hij of zij onder narcose moet.

Bij spoed wordt direct ingegrepen

Een operatie wordt meestal in de ochtend gepland. Kleine operaties kunnen ook uitgevoerd worden op één van onze andere drie locaties van AniCura Breda. De meeste operatiepatiënten mogen aan het eind van de dag gewoon weer mee naar huis. Moet uw dier met spoed worden geopereerd, dan wordt uw dier natuurlijk direct geholpen.

Waarom naar een ziekenhuis voor dieren

Net als bij mensen, kunnen dieren voor complexe zorg verwezen worden naar een ziekenhuis voor dieren: een verwijscentrum. Hier werken dierenarts-experts of dierenarts-specialisten met veel kennis en ervaring in een bepaald vakgebied. Ontdek in deze video hoe de diergeneeskunde in Nederland eruit ziet, en hoe u de beste zorg voor uw dier vindt. Vragen of twijfels? Neem gerust contact met ons op. 

Bekijk ook: Zorg Wijzer

Vragen of advies?

Twijfelt u, of heeft u vragen heeft over mogelijke operaties of kosten? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen u graag.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd