Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Judith van Rijn

Judith van Rijn

P&O
Judith van Rijn
P&O

HR zaken en management

In 1998 begon ik als paraveterinair bij deze praktijk, wat toen nog een gemengde praktijk aan de Heusdenhoutseweg was. In de loop der jaren heb ik binnen de praktijk steeds meer een management functie gekregen.

Ik ben nu dagelijks bezig met HR zaken waar ik veel plezier in heb. Het dynamische van een dierenartspraktijk vind ik erg leuk; elke dag dient er zich wel iets anders aan.

In de jaren voordat ik kwam werken bij AniCura Breda heb ik een aantal jaar gewerkt bij een kleinere praktijk. Daarnaast heb ik met veel plezier en toewijding gewerkt als vrijwilliger bij het dierenasiel.

Sproet en Zipper

Ik heb een hele leuke hond Sproet en een avontuurlijke kat Zipper. Sproet komt uit Griekenland en Zipper uit het asiel in Nederland.

Heerlijk wandelen met Sproet is een van de dingen waar ik in mijn vrije tijd van kan genieten, samen met lezen en met de camper op vakantie.

Ik doe ook nog vrijwilligerswerk bij De Luisterlijn. Via een telefonisch gesprek bied ik een luisterend oor aan mensen die daar behoefte aan hebben.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd