Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Bianca van Gils
Paraveterinair

Bianca van Gils

Paraveterinair
Paraveterinair
Bianca van Gils
Paraveterinair

Passie voor dieren

Mijn passie voor dieren zat er al vroeg in en wilde ik van kleins af aan al met dieren werken. Toen ik de opleiding Paraveterinair tegen kwam was de keuze al snel gemaakt. Na het behalen van mijn diploma ben ik sinds oktober 2013 werkzaam als paraveterinair bij dierenkliniek Taxandria en heb ik het hier erg naar mijn zin. Ik ben nu werkzaam bij drie locaties in AniCura Dierenziekenhuis Breda: de Bouverije, Heksenwiel en Taxandria.

Naast het werken met verschillende dieren maakt vooral de afwisseling in het werk het erg leuk. Geen enkele dag is hetzelfde, dit maakt het werk erg uitdagend. Het geeft mij ook veel voldoening als we het dier en de eigenaar goed hebben kunnen helpen.

Van balie tot operatiekamer

U kunt me overal in de praktijk tegenkomen, van aan de balie tot in de operatiekamer. Ik vind het erg leuk dat je jezelf binnen dit vak kunt blijven ontwikkelen, iedere dag leer ik weer iets bij.

Ik ben bijvoorbeeld erg geïnteresseerd in chirurgie. Verder heb ik meerdere nascholingen gevolgd over anesthesie en  laparoscopie. Hier heb ik voor gekozen omdat ik veel assisteer bij operaties. Door meer voorkennis hierover op te doen kan ik ervoor zorgen dat de narcose bij de dieren zo goed en veilig mogelijk verloopt.

Eddie en Fred

Ik woon in Sint Willebrord samen met mijn vriend en twee katten: Eddie en Fred. Ze houden heel erg van spelen en zijn erg fanatiek. Ze hebben dan ook hun eigen kattenkamer, waar ze zich helemaal uit kunnen leven. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriend en vriendinnen. Maar ik houd ook van rustige avondjes op de bank met de katten op schoot.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd