Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Manuela Abdel-Rasoul
Paraveterinair

Manuela Abdel-Rasoul

Paraveterinair
Manuela Abdel-Rasoul

Ik ben Manuela Abdel-Rasoul en ik werk als paraveterinair bij AniCura Kennemerland Velserbroek en AniCura Beverwijk-Bullerlaan. 

Opleiding en achtergrond

Ik heb de opleiding gedaan tot paraveterinair. Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik vanaf dat ik klein ben al graag met dieren in contact ben. Als klein meisje wilde ik altijd al graag in een dierenkliniek werken en ik ben dan ook heel blij dat ik mijn kinderdroom waar heb kunnen maken!

Mijn werk

Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de eigenaar en ervoor zorgen dat alle patienten en hun baasjes goed geholpen worden.

Vrije tijd

Ik ben graag met mezelf; op mijn vrije dagen geniet ik er dan ook erg van om heerlijk series te kijken. Lekker met de hondjes erbij. Dan vermaak ik mij wel! Daarnaast houden zowel ik en mijn vriend erg van koken en bakken. We staan dan ook regelmatig samen in de keuken.

Ik heb zelf 2 hondjes (Bink en Lola). Zij zijn beide een Jack Russell x Chihuaha. Inmiddels zijn zij al bijna 9 jaar oud. Ik zie mijn hondjes als belangrijk onderdeel van mijn gezin. Bink heeft helaas last van verlatingsangst en vindt het niet zo leuk als ik aan het werk ben maar hij is dan ook ontzettend blij als ik weer thuis kom en loopt dan graag de rest van de avond achter mij aan. Ik vind het dan ook heerlijk om na een dag werken lekker op de bank te kruipen met Bink en Lola lekker tegen mij aan!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd