Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Susan van der Vrande
Dierenarts

Susan van der Vrande

Dierenarts
Dierenarts
Susan van der Vrande
Dierenarts

Mijn naam is Susan van der Vrande en ik ben dierenarts bij deze dierenkliniek.  

Expertise in orthopedie 

Orthopedie is een enorm boeiend vakgebied. Elke patiënt is anders, maar ook elke botbreuk is anders. Of de breuk nou in de knie, heup of elleboog zit, het is altijd een kunst om die weer recht te zetten en te behandelen. Er zijn veel mogelijkheden om de diagnostiek, operatiemogelijkheden, overige behandelingen en nazorg op de patiënt af te stemmen. Dat maakt orthopedie zo interessant.  

Nascholing volg ik zo vaak mogelijk. Het is belangrijk om mijn kennis up-to-date te houden. De wereld binnen de diergeneeskunde staat nooit stil en ik wil graag op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Alleen zo kan ik de patiënten de beste zorg bieden! 

Waarom ik mijn werk zo leuk vind 

Geen enkele patiënt is hetzelfde, en zo verschilt ook elke behandeling. Het communiceren met de eigenaar over de diagnose en behandeling is erg belangrijk en ik houd graag zo nauw mogelijk contact met de eigenaar.  

Dries 

Zelf heb ik een parson russell terriër genaamd Dries. Hij is een enthousiast, vrolijk en erg slim hondje. Als ik thuiskom na een werkdag, besnuffelt hij mij helemaal om erachter te komen wie er allemaal in de dierenkliniek zijn geweest.  

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd