Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Kée van Beveren
Paraveterinair

Kée van Beveren

Paraveterinair
Kée van Beveren

Hallo allemaal, ik ben Kée van Beveren en ik werk als paraveterinair bij AniCura Zuidoost.

Opleiding en achtergrond

Lang geleden (9 jaar) heb ik de opleiding paraveterinair afgerond, in de tussentijd heb ik verder geleerd en gewerkt als fysiotherapeut. Maar het beroep paraveterinair liet mij niet los en ik bruis van enthousiasme om mijn loopbaan te vervolgen bij AniCura.

Mijn werk

Ik heb voor dit werk gekozen omdat ik het leuk vind om met de gezondheid van een dier bezig te zijn, daarnaast ook de afwisselende taken en het contact met collega's. Ik zocht iets waarbij ik zowel met mijn handen kan werken als oplossingsgericht moet denken. Als paraveterinair ben je een duizendpoot die zowel het dier als de baasjes helpt.

Vrije tijd

In mijn dagelijks leven woon ik samen met mijn vriend in Boxmeer en ben ik graag actief bezig, het maakt mij niet uit wat het is, als ik er maar plezier in heb. Zoals tennissen met vriendinnen, wandelen in de natuur met de honden van mijn ouders, maar bijvoorbeeld ook meedoen met de Strong viking run of de Nijmeegse wandelvierdaagse. Ik vind het ook leuk om creatief bezig te zijn, zoals schilderen, kleien of breien, al ben ik er niet zo goed in.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd