Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Demi van Driel
Paraveterinair

Demi van Driel

Paraveterinair
Demi van Driel

Mijn naam is Demi van Driel en ik werk als paraveterinair bij AniCura ‘t Leidse Land.

Waarom ik mijn werk zo leuk vind

Het leukste van mijn werk vind ik de afwisseling. Denk bijvoorbeeld aan het assisteren bij operaties, het verzorgen van de dieren, de baliewerkzaamheden, de administratie en het helpen bij het spreekuur. Ik vind het fijn dat ik mijn passie voor dieren en het helpen van klanten kan combineren.

Chirurgie en eigenaren begeleiden

Mijn interesse ligt met name bij de chirurgie. Ik assisteer de dierenartsen een aantal keer per week bij de operaties. Daarvoor heb ik ook nascholing gevolgd, zodat ik de dierenartsen goed kan helpen. Ook ben ik actief bij de puppyparty's voor de nieuwe puppy's s en begeleid ik paraveterinaire stagiaires.

Twee honden en twee katten

Zelf heb ik twee honden en twee katten. Mijn twee honden heten Boris, een Cavalier King Charlies spaniël, en Wallie, een chihuahua. Wallie was in beslag genomen door de Dierenbescherming en gebracht naar mijn oude stageplek. Daar heb ik voor hem gezorgd en toen moest ik hem wel adopteren.

Mijn twee katten Appy en Kyro zijn twee Britse kortharen. Kyro heeft al van jongs af aan last van zijn stoelgang. Hij heeft vaak last van obstipatie, maar met medicatie en voer gaat dit vaak lang goed.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd