Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Carola Reedijk
Paraveterinair

Carola Reedijk

Paraveterinair
Paraveterinair
Carola Reedijk
Paraveterinair

Hoofd-assistente

Carola werkt sinds 2007 bij AniCura Stroowaert. Hiervoor heeft zij een aantal jaar gewerkt in een dierenpension. Als paraveterinair ondersteunt zij de dierenartsen tijdens behandelingen, operaties en in de spreekkamer.

Carola is hoofd-assistente en werkzaam als balie- en operatieassistente. Daarbij gaat zij over zaken zoals de website en maakt ze filmpjes van de praktijk. Achter de schermen doet Carola nog veel meer op administratief gebied.

Voedingsconsulente

Carola volgt nascholing in haar interessegebieden voeding, anesthesie en tandheelkunde. Ze heeft de cursus Voedingsconsulente met succes afgerond. U kunt altijd voor vragen of advies over voeding terecht bij Carola.

Waterpolo en fotografie

Met veel enthousiasme beoefent Carola de sport waterpolo. Sinds kort probeert ze ook nog het hardlopen onder de knie te krijgen samen met collega's. Als andere hobby doet Carola graag aan fotografie.

Carola is een zeer trotse moeder van 2 jongens. Thuis hebben zij een kip en ongeveer 30 koikarpers.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd