Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Ad Jonkers
Dierenarts

Ad Jonkers

Dierenarts
Dierenarts
Ad Jonkers
Dierenarts

Hallo, ik ben Ad Jonkers, afgestudeerd dierenarts sinds 1991 en directeur van de drie locaties van AniCura Dierenkliniek Rijngeest. 

Ik werk hier ook als dierenarts.

Na 21 jaar in de Alblasserwaard gewerkt te hebben, zijn Sandrine en ik in 2012 naar Oegstgeest verhuisd en hebben de praktijk van Rob Duijn en Dirk-Jan Brandt overgenomen.

Met veel plezier hebben we Dierenkliniek Rijngeest verder uitgebreid, met onder andere een derde vestiging in Katwijk.

Nu is het een ideaal moment om onze verdere ontwikkeling samen met AniCura te doen, waarbij we de kwaliteit en kennis nog verder kunnen verbeteren.

Als klein jongentje was ik al gek van dieren. Ik was alle vakanties te vinden op de boerderij van een oom en vond het leven tussen de koeien, varkens, kippen en honden geweldig.

Interesse en expertises

In onze praktijk houd ik me voornamelijk bezig met spreekuren. Daarnaast doe ik de administratie.

Ik ga ongeveer eens per twee maanden op cursus. Dit kan heel divers zijn, presentaties van nieuwe producten of nieuwe technieken.

Ik vind het erg belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen ons vakgebied en te kijken welke verbeteringen we binnen onze kliniek kunnen toepassen.

Ik vind de enorme variatie van het werk erg leuk. De communicatie met dier en eigenaar, maar ook met ons team, maakt elke dag anders.

Thuis

We hebben twee honden (Raf en Dushi),  drie poezen (Balou, Baco en Bootz), twee paarden (Hilton en Fanatique) en een pony (Bolero).

In mijn vrije tijd sport ik ook graag, al kom ik daar niet zo vaak aan toe als ik zou willen.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij onze dierenkliniek? Neem contact met ons op. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd