Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Natascha Meershoek
Paraveterinair

Natascha Meershoek

Paraveterinair
Paraveterinair
Natascha Meershoek
Paraveterinair

Ik ben Natascha, paraveterinair in het AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek locatie Papendrecht.

Ik ben opgegroeid met twee honden en meerdere hamsters. Nu delen mijn man en ik ons huis met onze lieve jeweetwel-kater Charlie.

Het klinkt cliché maar het was voor mij altijd al duidelijk dat ik met dieren wilde werken. Ik wist alleen lange tijd niet precies wat voor werk ik dan zou willen doen.

Opleiding en stages

Na het behalen van mijn HAVO-diploma koos ik er om die reden voor om de opleiding Dierverzorging niveau 4 te gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik veel verschillende stages gelopen bij o.a. een manege, een asiel, een vogelopvang en de dierenambulance.

Tijdens mijn stage bij de dierenambulance kwam ik vaak in dierenklinieken en daardoor werd het voor mij ineens duidelijk wat voor werk ik wilde gaan doen.

Sinds het behalen van mijn diploma paraveterinair - dierenartsassistent ben ik werkzaam geweest in twee andere dierenklinieken voor ik het team kwam versterken van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek in 2016.

Als paraveterinair

Ondertussen heb ik mijn plekje helemaal gevonden op onze locatie in Papendrecht. Daar ben ik werkzaam achter de balie, in de spreekkamer maar ook in de operatiekamer. Ik vind juist de afwisseling en het contact met dieren maar ook zeker met de baasjes (of personeel bij katten...) erg leuk. Elke dag is weer anders en dat maakt het werk altijd weer uitdagend en interessant.

Nascholing

Meerdere malen per jaar volg ik intern en soms extern nascholingen o.a. over nierpatiënten, reanimatie bij dieren, overgewicht bij honden en katten, anesthesie, microscopisch onderzoek en BHV.

Series kijken en tekenen

In mijn vrije tijd speel ik graag een spelletje en kijk ik graag een leuke Netflix serie. Ook tekenen is een hobby van mij.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd