Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Michelle Pennings

Michelle Pennings

Paraveterinair
Michelle Pennings
Paraveterinair

Opleiding

Toen ik 4 jaar oud was zei ik tegen mijn ouders dat ik later in een dierenkliniek wilde werken, nadat ik mijn HAVO-diploma had gehaald ben ik de opleiding tot Paraveterinair gaan volgen en heb ik deze in 2022 na 2 jaar vervroegt mogen afronden.

Tijdens mijn opleiding heb ik 2 superleuke en leerzame stages meenmaken bij AniCura Sterrenburg en AniCura Papendrecht. Ik vond het hier zo leuk dat ik ben gebleven.

Paraveterinair

Als Paraveterinair is het werk superleuk en afwisselend, ook werk ik op meerdere locaties zoals AniCura Sterrenburg, Anicura 's-Gravendeel en AniCura Dierenziekenhuis in Dordrecht, maar ik sta het grootste deel van de week op onze locatie in Papendrecht.

Door de afwisseling sta je het ene moment in de operatiekamer, het andere moment ben je met klanten in gesprek achter de balie of je bent aan het helpen in de spreekkamer. Die afwisseling maakt dit werk superleuk en interessant omdat je elke dag iets anders doet en leert.

Nascholing

Daarnaast biedt AniCura mij verschillende nascholingen aan, zodat ik nog meer kan leren en hierdoor nog meer kennis kan gebruiken in de praktijk. Ik volg voor voeding meerdere keren per jaar een cursus en 1 keer per jaar voor anesthesie.

Afwisseling

Ik vind de afwisseling leuk en natuurlijk de dieren. Toen ik klein was wilde ik dit beroep al doen, ik ben mijn droom achterna gegaan!

Thuis en vrije tijd

Ik heb zelf 4 katten en 2 konijnen. Ik maak en ontwerp kleding en kostuums, ik schilder, ik houd van fotografie en bakken

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd