Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Laura van Meerkerk

Laura van Meerkerk

Paraveterinair
Laura van Meerkerk
Paraveterinair

Opleiding en specialisatie

Ik heb de mbo opleiding Animal / outdoor en de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente afgerond.

Ik vind katten erg leuk, ik heb meerdere cursussen naar kattengedrag gevolgd, en ik kan zeggen dat ik daar enig expertise in heb. Ook heb ik een nierconsulent training gevolgd, echter ben ik hier nog mee aan het oefenen om het in de praktijk te brengen.   

Kattengedrag

Mijn interesse voor nascholing ligt met name bij kattengedrag. Ik probeer daar elk jaar wel een cursus van te volgen. Voor de rest vind ik de telefoontrainingen en balietrainingen ook erg leuk.             

Geen dag hetzelfde

Het leukste aan dit werk vindt ik het klantencontact, en dat geen enkele dag hetzelfde is. Dat houdt het onwijs leuk. Het team is erg leuk om mee te werken.

Beroepskeuze

Van kleins af aan heb ik een passie voor dieren, dat is de reden dat ik dit beroep gekozen heb. Ik wilde vroeger altijd dolfijnentrainer worden, maar dit is natuurlijk veel leuker! En ik ben blij dat ik van mijn hobby, mijn beroep heb kunnen maken!

Thuis en vrije tijd

Ik heb 2 Main Coons. Ze heten Maui en Mulan. Ik houd van lezen, wandelen in de natuur, paarden, en af en toe een beetje Netflix. Verder heb ik sinds een jaar een dochter, die houdt net als haar moeder erg veel van dieren!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd