Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Elisa Janssen

Elisa Janssen

Elisa Janssen

Mijn naam is Elisa Janssen en ik werk als Dierenarts bij AniCura 'T Leidse Land. 

Opleiding en achtergrond

Ik heb de opleiding diergeneeskunde gedaan aan Universiteit Utrecht. Dierenarts is iets wat ik al van jongs af aan wilde worden. Ik ging vroeger altijd al mee naar de dierenarts met onze eigen huisdieren en ben er zo vanzelf eigenlijk ingerold als het ware. Ik heb geen moment getwijfeld om dit te gaan doen en ben deze droom achterna gegaan. Ik wilde een beroep met dieren om me heen en dit lukt aardig goed in het beroep als dierenarts! 

Mijn werk

Het contact met zowel mens als dier maakt voor mij de dag! Ik ben graag de hele dag bezig met de beestenboel om me heen en wil graag helpen hun leven fijner en beter te maken waar dat kan. In dit geval door ze gezond te houden en dus de nodige aandacht en liefde te geven als ze bij ons op spreekuur komen. 

Ik ben nog maar pas aan het werk, maar in de toekomst zou ik graag nascholingen volgen. Hierin liggen mijn interessegebieden bij de oogheelkunde, dermatologie en interne geneeskunde.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik veel bij de paarden te vinden, ik heb een verzorgpaard waar ik graag ben. Ik hou van buiten zijn en ga dan het liefste elke dag een aardig stuk wandelen in de natuur! 

Thuis heb ik een konijn (Mientje), afkomstig van de Dierenbescherming een aantal jaren terug! Daarnaast staat op de planning om volgend jaar een hond te nemen maar die is er nu nog niet. Momenteel heb ik dan ook een uitlaathondje en is de hond van mijn ouders ook mijn maatje geworden! 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd