Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Sharmila Algoe
Paraveterinair

Sharmila Algoe

Paraveterinair
Paraveterinair
Sharmila Algoe
Paraveterinair

Opleiding

  • Paraveterinair

Sharmila heeft 10 jaar als secretaresse gewerkt bij grotere firma’s in de Europoort en Botlek. Ze besloot haar hart te volgen en heeft zich om laten scholen tot paraveterinair.

Sinds augustus 2010 is Sharmila werkzaam op de locatie Hoogvliet.

Wat doe je, ben je goed in of wil je bereiken?

In de kliniek ziet u Sharmila vaak in gezelschap van haar honden, Mambo (Chinese Naakthond), Yankee (Chinese Naakthond) en Noortje Dartel (Schapendoes).

Sharmila houdt ervan om een praatje te maken met de klanten.

Volg je nascholingen of andere opleidingen/cursussen?

In 2018 is Sharmila begonnen met een tweejarige opleiding tot katten gedragskunde van Tinley. Dat houdt in dat Sharmila katten met gedragsproblemen, trauma’s en andere problemen betreffende gedrag kan begeleiden bij u thuis.

Huisdieren en thuis

Naast de honden heeft Sharmila thuis twee katten, Joshua (oosterse korthaar) en Markie Mark (Thai Siamees). Ook heb heeft ze een paard Ceaden (tinker). Sharmila is Ceaden dressuurmatig aan het trainen en ze is van plan binnenkort wedstrijden met hem te gaan rijden. Daarnaast heeft Sharmila zeven gezellige kippen.

Naast haar werk als paraveterinair werkt Sharmila als freelance visagiste en houd ze van reizen, koken, gamen en is ze gek op alles wat met Disney te maken heeft.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd