Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Siënna Verboom

Siënna Verboom

Paraveterinair
Siënna Verboom
Paraveterinair

Mijn naam is Siënna Verboom en ik ben al bijna 3 jaar werkzaam als paraveterinair en sinds December 2022 ben ik werkzaam bij AniCura Dierenkliniek Het Overbosch. Mij kan je vooral vinden op de praktijken in Stellendam en Oostvoorne. 

Paraveterinair

Bezig zijn met de dieren, maar ook met de eigenaren. Van kleins af aan leek het me altijd al leuk om paraveterinair te worden en dat is gelukt! Ik vind het leuk om met dieren bezig te zijn voor mijn werk, maar communiceren met de eigenaren van de dieren vind ik ook erg leuk!

Cursus diabetes

In 2023 heb ik een cursus diabetes gedaan. Deze heb ik succesvol afgerond en mijn certificaat van gehaald.

Vrije tijd

Ik heb 2 lieve hondjes (Jacky en Rover). Jacky is een Jack Russel en een echte allermans vriend voor zowel mens als dier, groot en klein. Rover is een chihuahua en kijkt het liefst altijd eerst de kat uit de boom, maar zodra hij je even heeft mogen besnuffelen en zichzelf even heeft mogen laten horen, is het al snel goed en komt hij graag met je knuffelen! 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd