Actie chipmaand

Wij bieden in de maand juni 10% korting op het chippen van je kat en konijn. Daarnaast kan een gratis chip check bij de assistenten worden ingepland voor alle huisdieren met een chip, waarbij wordt gecontroleerd of de chip nog werkt en of deze goed geregistreerd is. Maak snel een afspraak. Dit kan telefonisch of online.

Lotte Korver
Dierenartsassistent

Lotte Korver

Dierenartsassistente
Dierenartsassistent

Lotte Korver

Dierenartsassistente

Ik ben Lotte Korver en sinds december 2019 ben ik werkzaam als dierenartsassistente.

Opleiding

Ik werk voornamelijk in Oostvoorne, maar ook ben ik af en toe te vinden op de locaties Rozenburg en Stellendam. In oktober (2021) start mijn opleiding tot paraveterinair, op naar het officiële papiertje en nog veel meer leren over dieren en medicatie.

Het leukste van dit vak vind ik de afwisseling, maar het helpen bij de tandheelkunde vind ik ontzettend leuk en leerzaam!

Mijn huisdieren

Thuis heb ik een Labradoodle genaamd Lizzy. Met haar ben ik vaak op pad, op zoek naar mooie wandelgebieden om vele kilometers af te leggen. Ook vinden we het trainen allebei geweldig, ik kom dan ook regelmatig op de hondenschool om te gaan speuren of een behendigheid parcours af te leggen. Naast haar heb ik nog een (verzorg) paard, waar ik 2 tot 3 keer per week te vinden ben. Met hem maak ik de langste, mooiste en leukste buitenritten door de bossen, heides en over het strand!

In mijn vrije tijd ben ik een bezige bij.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd