Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Sanne Winkel
Paraveterinair

Sanne Winkel

Paraveterinair
Paraveterinair
Sanne Winkel
Paraveterinair

Ik ben Sanne Winkel. Sinds 2015 werk ik met veel plezier als paraveterinair bij AniCura het Overbosch samen met een erg leuk team.

In het begin werkte ik voornamelijk in de kliniek in Oostvoorne. Nu ben ik ook wel eens op andere locaties te vinden, zoals Rozenburg en Stellendam.

Geen dag is het zelfde

Het leukste aan mijn werk vind ik het werken met dieren en de afwisseling, geen dag is hetzelfde. Daarnaast vind ik het leuk dat je de mogelijkheid hebt om je je in bepaalde gebieden te ontwikkelen. Zo ga ik een opleiding volgen tot diabetesconsulente. Ook wil ik me verder verdiepen in röntgenfoto's maken en bloeddrukmetingen doen.

Naast mijn werk bij AniCura

Naast mijn werk bij AniCura het Overbosch werk ik ook bij zeehondenopvang A Seal in Stellendam. Hier werk ik met een geheel andere diersoort dan onze gezelschapsdieren, maar beide zijn even leuk!

Zelf heb ik thuis twee cavia's en een hond Néron. Ook hij gaat soms gezellig mee naar de kliniek.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, speel ik tennis en ben ik onder andere geïnteresseerd in fotografie.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd