Melissa Hazebroek - van der Wal
Paraveterinair

Melissa Hazebroek - van der Wal

Paraveterinair
Melissa Hazebroek - van der Wal

Ik ben Melissa Hazebroek - van der Wal en ik werk als paraveterinair bij AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden en AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht.

Werk

Sinds 2015 ben ik onderdeel geworden van het spoed en intensive care team. Een afdeling dat 24/7 zorg biedt, erg veelzijdig is en geen dag hetzelfde is. Dieren kunnen niet praten, uitzoeken waarom ze zich niet lekker voelen maakt het daarom een uitdaging maar des te leuker het is als ze weer met een kwispel naar huis gaan. Ik wilde altijd al iets met dieren doen en ik vind het geneeskundige aspect ook erg interessant. Paraveterinair zijn is dan een de ideale combinatie. De diergeneeskundige zorg evolueert momenteel ontzettend snel waardoor je nooit uitgeleerd raakt en dit het vak interessant houdt.

Opleiding en achtergrond

Ik heb de opleiding dierverzorging en de opleiding tot paraveterinair gevolgd. Mijn expertise: Spoed en intensive care. Ik heb me aangemeld voor de opleiding tot Veterinary Technician Specialists in Emergency and Critical Care (VTS ECC).

Vrije tijd

Ik vindt het leuk om samen met mijn man en zoontje er op uit te trekken. We gaan vaak dagjes weg, uiteten of wandelen. Thuis heb ik twee Noorse Boskatten (Ravi en Thor) Samen met onze Oudduitse herder (Nora) is er altijd  gezelligheid in huis.  

Voor eigenaren

Afspraak maken

Je kunt alleen bij ons terecht op verwijzijng. Heb je een verwijzing van je eigen dierenarts? Dan kun je een afspraak maken.

Ga naar contact

Voor dierenartsen

Verwijzen naar ons

Als dierenarts naar ons verwijzen? Gebruik onderstaande button.

Verwijs uw patiƫnt

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd