Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Demi Fortunati
Paraveterinair

Demi Fortunati

Paraveterinair
Paraveterinair
Demi Fortunati
Paraveterinair

Ik ben Demi Fortunati en ik werk als paraveterinair bij AniCura Diereenkliniek Delft. 

Opleiding en achtergrond

Ik heb dier en zorg gestudeerd aan het Welland in Rijswijk en vervolgens paraveterinair aan het Lentiz in Maasland. Dieren zijn altijd mijn passie geweest ik heb uit eindelijk hier voor gekozen omdat ik graag dieren help om ze zo’n gezond en goed mogelijk leven te geven.

Mijn werk

Ik vind het heel fijn om met mijn werk diere te kunnen helpen. Op de werkvloer help ik het liefste bij de OK. Ik wil dan ook graag meer leren over alles wat met de OK te maken heeft; over ziektes en medicatie zodat ik de patiënten en eigenaren nog beter kan helpen en informeren. 

Vrije tijd

Ik houd erg van bezig zijn en vind het erg leuk om dingen te maken ik woord ook vaak een "creabea" genoemd. Ook vind ik gamen en naar de bios gaan erg leuk. 

Ik ben met dieren opgegroeid thuis hebben we altijd honden gehad en mijn oma’s hadden een soort eigen boerderij in Frankrijk met schapen, geiten, duiven, kippen, katten en honden een heel beestenboel. Helaas is mijn laaste hondje in 2023 overleden, dit is het zwaarste en het moeilijkste wat er is voor baasjes. Sinds dat moment heb ik helaas geen dieren meer gehad maar zodra het weer mogelijk is wil ik zeker weer een hondje nemen want zo’n diertje brengt mij zo veel geluk dat ik niet zonder kan 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd