Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

De allerbeste zorg

Bij AniCura Dierenkliniek Delft gaan we voor kwaliteit op alle gebieden. In combinatie met veel ervaring en de nieuwste kennis- en inzichten zorgt dat ervoor dat uw dier de allerbeste zorg krijgt.

Wij blinken uit op de volgende vier punten:

  • Hoog kennisniveau. Ons team bestaat uit drie dierenartsen die worden bijgestaan door zes ervaren dierenartsassistenten, die allemaal een vierjarige studie tot paraveterinair hebben gevolgd. Met die kennis in huis kunnen we goede zorg aanbieden voor mens en dier.
  • Klantvriendelijkheid. Als u bij ons langskomt voor een behandeling of check-up voor uw huisdier, kan dat een vrij stressvolle situatie zijn. Daarom doen we er alles aan om het bezoek voor u en uw huisdier zo fijn mogelijk te maken. Alles met een glimlach.
  • Ruime openingstijden. Wij zijn erg trots op onze ruime beschikbaarheid. Twaalf uur per dag kunt u bij ons terecht en ook hebben we drie keer in de week open spreekuren. Zo is er altijd wel een tijd die u uitkomt.
  • Groot aanbod aan zorg. Van een simpele controle tot gesteriliseerde operaties: wij hebben het allemaal in huis.

De kosten voor een behandeling of operatie bespreken wij altijd vooraf en het liefst persoonlijk, dus in de kliniek of telefonisch. Op deze manier kunnen wij toelichten welke zorg allemaal is inbegrepen is bij een bedrag. Zo is bij een castratie van een kat bijvoorbeeld inbegrepen dat de kat eerst nog wordt nagekeken, even in de opname blijft en na de ingreep nog even kan bijkomen en in de gaten wordt gehouden.

En zo kunnen we ook meteen een vervolgafspraak maken, mocht dit nodig zijn. Belt u ons voor een toelichting? 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd