Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Sander Loos

Sander Loos

Sander Loos

Mijn naam is Sander Loos en ik werk als paraveterinair bij AniCura de Waard.

Opleiding en achtergrond

Ik heb de opleiding paraveterinair gevolgd in Barneveld en ben in 2021 afgestudeerd.

Reptielen, slangen en amfibieën

Mijn grootste interesse ligt bij de zorg voor herpeten (reptielen en amfibieën). 

Diabetes consulent

In juni 2023 heb ik de opleiding veterinair diabetes consulent afgerond en behandel ik (samen met de verantwoordelijk dierenarts) de diabetes patiënten in de praktijk.

Veterinair dermatologie consulent

Binnenkort start ik met de opleiding veterinair dermatologie consulent. Zodra ik deze heb afgerond zal ik onze dierenarts Ruben Stok hierbij ondersteunen. Lees ook: huidproblemen hond

Coral en Devil

Mijn liefde voor reptielen en amfibieën is ontstaan tijdens de paraveterinaire opleiding in Barneveld. Hierdoor heb ik ook het besluit voor herpeten wat inhoud dat ik alles mag doen met reptielen en amfibieën zoals fokken, verkopen, advies geven, etc. Het is dan ook geen verrassing dat ik 2 rattenslangen thuis heb genaamd Coral en Devil.

Vrije tijd

Ik ben een fanatieke golfer. Ik doe veel mee aan wedstrijden en elk jaar doe ik mee aan de competitie. Ik spreek ook graag af met vrienden en houd van een feestje. Verder houd ik nog van reizen. Ik ben geïnteresseerd in de cultuur en natuur van verschillende landen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd