Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Sharleen Vancanneyt
Dierenarts

Sharleen Vancanneyt

Dierenarts
Dierenarts
Sharleen Vancanneyt
Dierenarts

Ik ben Sharleen Vancanneyt en werk voor AniCura in het Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen. Hier doe ik een variatie aan taken: van diagnoses stellen tot het uitvoeren van diergeneeskundige handelingen.

Graag dieren helpen

Toen ik klein was, raakte ik helemaal gefascineerd door onze bezoekjes aan de dierenarts. Ik wilde ook kunnen helpen en beestjes verzorgen. Daardoor was de keuze om diergeneeskunde te studeren snel gemaakt. Nu vind ik het heerlijk om baasje en dier zo goed mogelijk te helpen, geïnformeerd naar huis te sturen en ze kwispelend de deur uit zien gaan.

Een mini-dierentuin

Thuis ben ik een kleine dierentuin aan het ontwikkelen. De Tervuerense herder, Diego, staat al drie jaar aan mijn zij en sinds kort Papaya ook, een straathondje uit Kaapverdië. Gelukkig kunnen ze het beiden heel goed vinden met mijn kat, Shrek.

Verder heb ik nog een hele hoop vissen en een grasparkietje. Ook al lijkt het een drukke beestenboel, is het in mijn huis rustig en stil. Daar hou ik erg van, want met een goed boek of een film kan ik me uren vermaken. Verder vind je me bijna nooit thuis, want ik ga graag met de honden wandelen in de velden of bossen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd