Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Ilse Kuyf
Paraveterinair

Ilse Kuyf

Paraveterinair
Paraveterinair
Ilse Kuyf
Paraveterinair

Ik ben Ilse Kuyf, woonachtig in het Zeeuws-Vlaamse Vogelwaarde. In 2004 heb ik mijn diploma paraveterinair dierenartsassistente in Barneveld behaald.

Opgroeien met Retrievers

Al vanaf dat ik kon lopen wist ik dat ik iets met dieren wilde gaan doen. Mijn ouders hadden thuis Golden Retrievers. Mijn vader deed jachttraining en mijn moeder liep shows, en ik ging als jong meisje altijd heel graag mee.

Op mijn 16de ben ik zelf begonnen met trainen en op mijn 22ste kocht ik mijn eerste eigen hond: een zwart Labrador Retriever teefje.

Vanaf dat moment is het ras niet meer uit mijn leven geweest en heb ik met mijn honden shows gelopen, veelvuldig getraind en fok ik sinds 2006 af en toe een nestje.

Honden en vrije tijd

Naast mijn passie voor de Labrador Retriever en de veterinaire geneeskunde, ligt mijn interesse ook in het gedrag van honden; zodoende heb ik in 2004 mijn opleiding tot instructeur/ gedragstherapeut afgerond.

Ik heb nascholing gevolgd over voeding voor hond en kat. Erg leuk om mij te verdiepen in de ontwikkeling en productie van verschillende voeders. Welke ingrediënten worden gebruikt en waarom.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen samen met mijn vriend, onze Labrador Retrievers en Oudduitse herders.

Ik ben heel erg blij dat ik dit fantastische team mag versterken, en geniet van de uitdaging die dit werk mij biedt!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd