Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Janet van der Wijk
Paraveterinair

Janet van der Wijk

Paraveterinair
Paraveterinair
Janet van der Wijk
Paraveterinair

Geen dag hetzelfde

Vanwege mijn liefde voor dieren ben ik paraveterinair geworden. U kunt mij tegenkomen op de hoofdvestiging van AniCura Dierenkliniek De Woldberg in Steenwijk of in Vollenhove.

Voornamelijk doe ik balie werkzaamheden. Daarnaast doe ik samen met Willemijn de PR en ben ik kynologisch instructrice. De afwisseling en uitdaging die het werk met zich meebrengen vind ik heel leuk. Geen één dag is hetzelfde.

Boerderijdieren

Thuis hebben we een boel dieren op onze boerderij. Twee honden, een cattle dog en een Hollandse herder, en een kat. We fokken ook met een aantal kippenrassen: cochin kriel, Noord-Hollandse blauwe en Poule de Bresse.

Verder hebben we een kleine kudde Drentse heideschapen. Met onze Hollandse herder Guus trainen we met de schapen. Daarnaast mantrail ik met beide honden. Dit is het opsporen van iemand met behulp van zijn/haar geur. Ook wandelen we veel met de honden en doen we regelmatig mee aan workshops in verschillende disciplines.

Thuis zijn we veel bezig met onze groentetuin en kas. Een paar keer per jaar gaan we graag naar Zweden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd