Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Rick Kempener

Rick Kempener

Veearts
Rick Kempener
Veearts

Mijn naam is Rick Kempener. Ik ben opgegroeid in Eys, een klein dorpje tussen de heuvels in Zuid-Limburg. De weekenden en vrije dagen in mijn jeugd was ik vaak te vinden op het melkveebedrijf van mijn opa en oma. De melkkoeien verdwenen helaas snel maar daarna is mijn familie hobbymatig vleesvee gaan fokken.

Opleiding

Na mijn middelbare school heb ik een jaartje diergeneeskunde in Antwerpen gestudeerd maar ben hierna toegelaten in Utrecht. Na een mooie studententijd kon ik zes jaar later eindelijk aan de slag als dierenarts.

Ervaring

Samen met mijn vriendin, die ook dierenarts is, hebben we besloten om eerst op avontuur te gaan in Wales om zo wat meer van de wereld te zien. Hier heb ik twee jaar gewerkt als landbouwhuisdierenarts waar ik naast melkvee ook veel ervaring heb opgedaan op zoogkoeien- en schapenbedrijven. De laatste vier maanden heb ik gewerkt in Zuid-West Engeland, een gebied met de beste melkveebedrijven van Engeland. Ik heb ontzettend veel zin om nu aan de slag te gaan in Deventer, tot snel!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd