Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Marlijn Van Gent
Dierenarts

Marlijn Van Gent

Dierenarts
Dierenarts
Marlijn Van Gent
Dierenarts

Sinds november 2019 ben ik met veel plezier werkzaam bij AniCura Deventer.

Na in 2014 in Utrecht te zijn afgestudeerd aan de diergeneeskundige opleiding heb ik eerst twee jaar ervaring opgedaan in een gemengde praktijk in Wales. Daar heb ik - naast de behandeling van gezelschapsdieren en paarden - een hoop lammetjes mogen verlossen.

In 2016 ben ik teruggekeerd naar Nederland. Nog drie jaar ben ik in een andere praktijk in Oost-Nederland paarden- en gezelschapsdierenarts geweest om me vervolgens sinds 2019 volledig op gezelschapsdieren te richten.

Ik ben altijd een echte dierenvriend geweest en het beroep is uitdagend, afwisselend (nooit saai) en vooral ook leuk vanwege het sociale contact met de eigenaren.

Interesse en expertise 

Binnen de praktijk ben ik voorlopig allround op de verschillende locaties aanwezig. Mijn speciale interesse gaat uit naar chirurgie en echografie. 

Ik ben bezig met nascholing in echografie. Het is mooi om verder te kunnen kijken en in combinatie met de rest van het lichamelijk of bloedonderzoek een diagnose te kunnen krijgen.

Thuis 

Samen met mijn vriend (Rick, ook dierenarts in Deventer) woon ik buitenaf in een boerderij, met mijn paard Faye in de wei aan huis. Ook onze twee katten hebben een heerlijk leven daar.

Naast werken, rij ik graag op mijn paard, klussen we aan de boerderij of roei ik. 

Vragen?

Wilt u meer weten over chirurgie of andere behandelingen voor uw huisdier? Maak een afspraak bij uw AniCura kliniek.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd