Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Interactie

Al jaren schrijf ik een column in het Kompas. Ik doe dat met veel plezier en daarom houd ik het denk ik ook al zo lang vol. Het zal onderhand bijna 20 jaar zijn.

Lieve lezers. Al jaren schrijf ik een column in het Kompas. Ik doe dat met veel plezier en daarom houd ik het denk ik ook al zo lang vol. Het zal onderhand bijna 20 jaar zijn. Ik schrijf over dingen die gebeuren op de praktijk, met vaak een bepaalde draai aan het verhaal zodat het niet herleidbaar is tot een persoon. Soms wel, maar dan na toestemming van die personen die het betreft. Ik wil daar ook nog jaren mee doorgaan.

Regelmatig word ik aangesproken op mijn verhaaltjes in het Kompas. Toch wil ik zo nu en dan wat meer interactie inbouwen. Ik hoop dat daardoor wat meer contact ontstaat tussen de lezers en mij. Vanaf nu staat onder iedere column een e-mailadres. Daar kan iedereen vragen heen sturen met vragen in het algemeen, reactie op een column of andere opmerkingen. Bepaalde vragen waarvan ik denk dat ze een algemeen nut dienen zal ik dan in een column behandelen. Ook reacties op een column kunnen aan bod komen.

Ik wilde dat heel 2024 zo doen om te zien of dat kan bijdragen aan de gezondheid van onze huisdieren. Nadrukkelijk wil ik u vragen om niet bij een probleem bij uw huisdier mij daar per e-mail een oplossing voor te vragen. Daar is het spreekuur voor waarbij we uw dier kunnen onderzoeken. Gelieve het ook niet te gebruiken als open riool. Dat hebben we op de social media al genoeg. Ik zie het als een experiment om op deze manier bij te dragen aan kennis over ziekte en gezondheid van mens en dier.

We gaan de decembermaand in en daardoor wil ik u graag nog waarschuwen voor een specifiek feestdagen probleem. Chocolade. Veel honden eten chocolade als ze de kans krijgen en helaas is de cacao die erin zit schadelijk voor de hond. Leg het dus weg zodat de hond er niet bij kan. Ziet u het toch gebeuren, neem dan meteen contact op met uw dierenarts.

Vragen en of opmerkingen: stroowaert@anicura.nl

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd