Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Canicross

Op 19 november vond de Stroowaert Canicross plaats bij Atletiekvereniging Spirit in Oud-Beijerland plaats op sportterrein de Kickershoek. Het was die dag gelukkig droog en 50 deelnemers deels met hond, deels met een hondenknuffel van Stichting hulphond, trotseerden de kou en waren vol goede moed naar de eerste canicross georganiseerd in de Hoeksche Waard gekomen.

De twee afstanden, 2,5 km en 5 km waren goed bezet en de deelnemers starten om de minuut. Naast ervaren canicrossers waren er ook veel deelnemers die nog nooit met een canicross hadden meegedaan. Iedereen kwam met een brede lach over de finish. Aan het einde van de dag kon er een cheque van 950,- euro overhandigd worden aan Stichting hulphond. De cheque werd in ontvangst genomen door een client van Anicura Dierenziekenhuis Stroowaert die met haar hulphond speciaal eerder naar de Kickershoek was gekomen om ook nog naar de wedstrijden te kunnen kijken. Het was een groot succes en de canicross krijgt volgend jaar zeker een vervolg.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd