Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Ilona
Dierenarts

Ilona

Dierenarts en praktijkmanager
Dierenarts
Ilona
Dierenarts en praktijkmanager

Mijn naam is Ilona. Ik ben de praktijkmanager van AniCura Muggenburg en AniCura Pasteurstraat.

Over mijn loopbaan

In maart 2004 studeerde ik af als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Na een aantal jaren als dierenarts in een kliniek gewerkt te hebben, besloot ik in 2011 voor mezelf te beginnen. Ik nam de kliniek aan de Pasteurstraat in Den Helder over. In 2013 kreeg ik de kans om de kliniek Muggenburg in Schagen over te nemen. Een fantastische kans waarmee mijn droom uitkwam.

Expertises: interne geneeskunde en Echografie

Spreekuren draaien doe ik met veel plezier. Tijdens de spreekuren bouw ik vertrouwen op met de eigenaar en het dier. Dat vind ik erg fijn.

Mijn expertises liggen bij interne geneeskunden en echografie. Daar doe ik ook nascholing voor, zodat mijn kennis up-to-date blijft. Ook kunt u bij mij terecht voor het maken van officiële HD en ED foto’s als u met uw hond wilt gaan fokken.

Huisdieren en hobby’s

Ik woon samen met mijn gezin net buiten Schagen. Hier wonen wij samen met onze 16 dieren op een boerderij. Wij hebben twee honden, Fien en Soof, en vier katten, Catootje, Frenkie, Pleun en Lou. Er zijn ook nog vier kippen, een vijver vol met vissen en twee konijnen, Josje en Guusje. Als laatste hebben wij nog vier paarden, Roos, Fiona, Vapillon en Superman. Wij houden van alle dieren!

In mijn vrije tijd doe ik graag paardrijden, wandelen of een bootcamptraining. Een rustig ontbijtje of samen zijn met mijn gezin vind ik ook leuk!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd