Noord-Holland

AniCura Den Helder - Pasteurstraat

Bij AniCura Pasteurstraat staan wij voor de beste zorg voor uw huisdier en persoonlijke aandacht voor u. Onze dierenkliniek is verbonden met AniCura Muggenburg in Schagen, waar u met orthopedische problemen bij onze specialist terecht kan.

Dog looking straight ahead
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0223 - 622 627

pasteurstraat@anicura.nl

Pasteurstraat 147, 1782 JC Den Helder

Routebeschrijving

Over ons

Met de juiste zorg voor uw huisdier voorop, streven onze dierenartsen en paraveterinairen naar persoonlijke aandacht voor u. Bij het team van AniCura Pasteurstraat vindt u een luisterend oor en wordt rekening gehouden met uw wensen.

AniCura Pasteurstraat in Den Helder

Welkom bij AniCura Pasteurstraat! Uw dierenarts in Den Helder. Al ruim tien jaar streven wij naar zorg van hoge kwaliteit voor uw huisdier en naar persoonlijke aandacht voor u. Bij ons is ontzettend veel mogelijk en wij overleggen graag met u welke zorg het beste bij uw huisdier past. 

Op verschillende gebieden hebben wij veel ervaring in huis. Zoals hulp bij de zwangerschap van uw huisdier of als het gaat om gebitsbehandelingen. Daarnaast werken wij ook samen met orthopeed specialist Franc Viehoff.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Alle dieren en baasjes zijn anders en daarom vinden wij ook dat je niet alle dieren hetzelfde kunt behandelen. Ook is er vaak meer dan één behandeling mogelijk, dit bespreken we graag samen met u. Onze gepassioneerde paraveterinairen en dierenartsen staan voor u klaar met een luisterend oor. 

Onze behandelingen en diensten

Nieuws

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd